Wie zijn wij

Van harte welkom op onze website!

AutoHordijk is gevestigd aan de Herderlaan 24 te Ermelo

Eigenaar Kees Hordijk zit al vele jaren in het autovak en heeft in al die tijd een grote voorliefde voor het merk Ford.

Na jaren werkzaam te zijn geweest als (chef-) monteur bij diverse automobielbedrijven nam Kees de grote stap naar een zelfstandig bestaan. In 1986 werd een pand aan de Amersfoortseweg in Nijkerkerveen aangekocht.

Hier ging hij zich specialiseren in de Fordtechniek en bouwde daar een klantenbestand op met ruim 700 klanten. In 2001 werd de locatie aan de Telgterweg in Ermelo betrokken. Januari 2015 is het bedrijf verhuisd naar de Herderlaan 24 in Ermelo.

Door zijn ruime ervaring en deskundigheid heeft Kees veel connecties opgebouwd in autoland. Hierdoor is het mogelijk om occasions te bestellen, geheel naar uw eigen smaak. Indien er een bepaald model of type niet in onze voorraad voorhanden is, hoeft u dit maar aan te geven en wij gaan voor u op zoek naar het type of model dat u graag wel zou willen hebben.

AutoHordijk is aan gesloten bij de Bovag en samen met de Nationale autopas bent u er van verzekerd dat u een goede en betrouwbare occasion koopt.

Natuurlijk leveren wij ook nieuwe automobielen. In onze werkplaats kunt u terecht voor alle reparaties en het onderhoud van uw auto, ongeacht het merk.

Ook voor de jaarlijkse APK bent u bij ons bedrijf altijd welkom.

Kom gerust eens kijken naar het aanbod van occasions in onze ruime showroom aan de Telgterweg, of kom langs voor een proefrit. Een kopje koffie staat er altijd voor u klaar.

Wij wensen u veel veilige kilometers!

Met vriendelijke groet, Kees Hordijk